Fullt upp i helgen

Här har det varit absolut fullt upp sista dagarna. Både torsdag och fredag var det väldigt fint väder så förutom att fixa stallet och rida tre hästar/dag så var jag och en kompis ute och sprang. Riktigt skönt i vårsolen, 6 km i onsdags och 4,5 i torsdags. Fredag blev två rida men det var lite städning som fick prioriteras.

I helgen blev det först lite lugnare i lördags som avslutades med häng hos en kompis på kvällen.  Men det vägdes upp av söndagen som innefattade träning av 6 hästar. Först var det en elev till Mia när stallet var klart. Sen kom Sissi Lilja ner så jag tränade Celina och Sasse och Mia tränade Badolein, Eros och Nero.

Det var Badoleins första träning och hon fick helt klart MVG. Kul när de oerfarna hästarna visar framfötterna :) Eros och Nero såg också finna ut.

Celina gick riktigt bra och vi fick väldigt bra piruetteträning. Det blev även jobb med skolorna och travsaxen. I galoppserierna var hon lite ouppmärksam och ville bli lång så det trimmade vi på.

Sasse var även han riktigt rolig att träna. Han skötte sig utmärkt och vi ska göra tävlingsdebuten till helgen i LA3 så det blev fokus på det som ingår där. Skänkelvikningar, ökningar och förvändgalopp.


Kul att träna och få hjälp med hästarna. Även denna veckan inleds med träning och avslutas med tävling så det blir lika fullt upp som vanligt :)

Kommentera här: