Tävling 28/9

Igår var det tävlingsdags igen. MsvA1 med Celina och Mille i Nordhalland. 

Först var det Mille. Framridning ute i solen och start inne. Han kändes avspänd och mjuk redan från början. Red mycket skolor och sidvärts i uppvärmningen. Inne på banan skötte han sig riktigt bra. Tittade upp några gånger och dåliga piruetter men annars ganska bra. Jag hade en bra och trygg känsla genom hela programmet. Domarna höll överlag med, 63.2% så jag är nöjd. 


Celina var riktgt pigg i början. Detta var hennes anda tävling (3e start) för i år och det märks att hon gillar att vara på tävling. Hela framridningen var hon lite för framåt men blev bättre och bättre. Inne på banan skötte hon sig jättebra första halvan och det var bland det bästa trav och skritt delen vi gjort på denna nivån. Till galoppen blev hon lite trött och blev då lite ouppmärksam på mig så vi fick missar och jag glömde halten och ryggningen. Men vi fick ändå 60.4% och fina lovord. :) 










Med på tävling var också Mia-Lisa med Eros. De debuterade MsvB4 och det med den äran! 64,39% och femteplacering! Stort grattis!! :)


 

Kommentera här: