0 Läs mer >>
Visst känner man hur ljuset och solen piggar upp? I alla fall för mig :)

Jag får mycket lättare att motivera mig på kvällarna och jobba tills allt är klart istället för som på vintern när man gör allt man kan för att bli klar i tid.

Idag till exempel gjorde vi stallet, vattnade och red innan lunch. Sen åkte jag och en kompis till en grannstad och shoppade i några timmar. Kom hem halv sex och har sen dess longerat en häst, mockat stallet, hängt in alla hönät. Därefter putsat alla träns (6) och putsat sadelgjordarna, sporremmarna och stövlarna samt sopat golvet i sadelkammaren innan hästarna fick sista maten och det blev dax för mat till mig också halv 10 en fredag :-)

Lite galen är man nog allt men jag trivs med det!

Nu blir de strax sängen om jag inte somnar framför tv:n och friidrotts EM där Moa Hjelmer nyss vann guld på 400 meter :-D Heja Sverige!!!

Långa sommardagar

0 Läs mer >>
Här har det varit väldigt dött. Haft hysteriskt mycket att göra och inte riktigt orkat ta tag i allt, ex bloggen. Det vet jag är väldigt synd för jag menar vem vill läsa en blogg som uppdateras mindre än en gång i veckan. Inte jag i alla fall :P Så jag har full förståelse för om folk tycker det är trist. Men här kommer en välbehövlig uppdatering.
 
Dessutom har det varit ont om bilder ett tag + att jag tävlade för två helger sen. Så vad passar bättre än bilder därifrån?
 
 
 

Bilder från tävling

0 Läs mer >>
Nu har vi besiktigat och köpt Salai (Sasse).
image description

Köpt häst

1 Läs mer >>

På väg hem efter ett stopp i Skåne :)

Ojoj :)

0 Läs mer >>

Puh... Nu ligger jag i sängen på väg att somna.
När vi kom hem från träningen var det ut med Celina och Eros och sen lunch. Efter det kom det hit en med sin häst och vi tog in vid halv 3.

Därefter blev jag super trött. Inte bra med massor att göra! Men jag tog en snabb lur i soffan och vid fyra var jag tillbaka i stallet.

Har sen dess ridit Badolein som gick bra och Nero som också gick bra men inte så långt pass. Fortsatte med att städa i huset för en vän kom nu ikväll och stannar över imorgon också. Sen var det bara att mocka, fodra och putsa alla träns. Han klart lagom till gästen kom och sen har vi tittat runt lite och ätit god middag.

Nu blir det att sova lite, är super trött :P

Go natt xoxo

Fullt ös

0 Läs mer >>

Idag gick träningen helt fantastiskt bra. Jag fick till framridningen så hon blev kort och kvick men avspänd och mjuk. Började sen själva träningen med traven där hon gick riktigt bra och jag hade bra tryck och ett mjukt stöd i handen. Skolorna blev väldigt fina!

Tog sen galoppen där jag fick hjälp att forma henne mer så slutorna blev bra. Fick sen hjälp med bytena att hålla henne rak i dem så hon jobbar bättre. Det ledde till att serierna blev riktigt fina och jag gjorde hur många fina, spik raka byten i vart annat som helst :P

Avslutade passet med piruetterna där jag också fick hjälp så helpiruetterna blev fina.

Fina Celina!

0 Läs mer >>

Här är stallet klart och jag fikar. Ska strax ta in Celina och åka på dag två av träning. Även Mia har/ska var med.

Snart iväg

0 Läs mer >>

Blev visst till att ändra planen. Jag kände inte för att bli dygnsur och iskall bara för att springa lite. Som ni nog kan räkna ut, det spöregnar här.

Skönt i alla fall att allt läder är putsat och pållarna som tränat avspolade :)

Nu blir det strax mat, bakad potatis med kasler och annanas. Mums!

Ändring

0 Läs mer >>

Börjar tro att http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se">blogg.se appen fungerar nu :) bra det så man kan blogga lite ordentligt igen!

Började dagen med att gå upp vid sex, äta frukost m.m och va i stallet halv sju. Har sen dess fixat stallet, fikat, ridit Badolein som gick super! Packat och putsat, ätit lunch, tagit in de andra hästarna och gjort klart Celina till träningen.

Hon gick riktigt bra :) Vi jobbade med samlingen och formen för tävling och de grejer som ingår i programmen. Det gick kalas i både trav och galoppen.

Nu är vi på väg hem igen och jag ska fixa hästarna å sen springa en runda om det inte regnar för mycket och avsluta dagen med middag och en dusch ;)

Xoxo

Träning

0 Läs mer >>

Startade Celina i en MsvB5 idag, regional. Hon var riktigt fin men vi var ringrostiga med lite småmissar. Slutade på 63,27% 4a av 12. Både nöjd och missnöjd. Klart man vill vinna och blir besviken när det inte räcker till. Samtidigt som jag vet vad som var bra och vad vi ska jobba med.

Tävling

0 Läs mer >>

Testar vi om det funkar när app-jäveln är raderad och återinstallerad. Har inte kunnat uppdatera på två veckor. Det är fan inte okej!

Försöker uppdatera