0 Läs mer >>
...dagens tävling, samt helgen.

Mycket som var bra, en del missar och en del som måste förbättras helt och hållet.
Ibland blir man riktigt besviken på sig själv. Till exempel när man får 5 på båda öppnorna trots att man tävlat program med öppnor i i mer än 10 år. Ett helt decenniums träning till ingen nytta. Önska verkligen vi hade speglar här hemma. Men nu har vi inte det och då får man göra det bästa av situationen. Nämligen försöka fokusera på annat.

Bland annat att jag har världens bästa vän!! M-L you´re the BEST!
Tittar vi på ridningen så var hela min ridning bättre idag än i Boxholm. 15 st 70r i MsvB:4 men en del missar. Missarna drog ner men det är sådant som vi kan jobba med och därför inget att hänga upp sig på. Jag har tagit mig upp en nivå och har i MsvB:4 att göra. En bit kvar till jag och Nero placerar oss lika ofta på den här nivån som i LA:5&6 (numera msvc:1&2) men jag rider hellre MsvB än MsvC om jag har i klassen att göra. Jag menar om man aldrig utmanar sig själv eller vågar testa var gränsen går, hur ska man då komma vidare och nå högre, bli bättre, kunna starta svårare klasser?

Btw, när vi ändå pratar om att komma vidare. Om det är någon sport/hästintresserad som vill läsa en blogg om en tjej som har tagit ett stort kliv uppåt så klicka in på http://annajarnald.blogg.se/
Läser den för att motivera mig själv. Vi tävlade med/mot varandra på ponny och stred om placeringarna ganska många gånger. Dessutom hade vi alltid jätte kul ihop på tävlingarna! Way to go Anna!

Nu ska jag gå och lägga mig. Är ganska trött efter en lång men trevlig helg. Måste orka träna nästa vecka med.
Ciao...

Analyserar....

0 Läs mer >>
Avslutade kvällen igår med film och pizza i Eksjö med en polare. Ett riktigt fredagsmys ;) Kollade på Step brothers, vilken skruvad jävla film. Kul iaf! Innan dess hade jag börjat dagen med att göra stallet. Frukost och en snabbdusch innan jag och M-L åkte in till rean på Charlies. Hittade ett par pikeur ridbyxor på 30% rabatt, ganska najs. Plus lite annat smått och gott. Var där förra fredagen också så det mesta jag behövde var redan köpt :p Hemma igen skulle Nero ridas. Gick ganska bra igår. Bytena är inte enkla men vi blir bättre. Jobbade även lite med formen i trav. Gick ganska bra. Sen fortsatte min nyfunna vana att springa, 4.23 km 2/3 jogg & 1/3 gå. Känns riktigt bra att ha nått att göra när man har mer energi än arbete.

Nu har jag precis ätit frukost och ska vika lite tvätt och sen gå ner till stallet och putsa träns, eller så får det vänta tills jag ridit. Vi får se...

Over and out...

Mys igår

0 Läs mer >>

bild0763 (MMS)

Finaste Nero efter dagen pass<3

Finaste Nero efter da...

0 Läs mer >>
Inte bara en process heller!
Massor av processer, dessutom ska de skrivas tillsammans så man kan följa sambandet mellan dem schematiskt. De ni är inte det enklaste. Men med en del hjälp av mina snälla klasskamrater löste jag det tillslut helt ok. Nu kvarstår bara att göra diverse matriser och läsa två böcker, processledning och säljprocessen innan tentan. Tyvärr var det inte allt, även inköpsprocessen ingår i samma tenta så den boken ska också läsas. Blir en hel del läsning närmsta dagarna/veckan. Som tur är har jag värmt upp läsögonen med Ozzy Osbournes bok Jag är Ozzy. Rekommenderar den skarp, är du känslig med hur djurbehandlas ska dock ett lite varnandes finger påpekas. Men det hände för länge sen och han är inte stolt över det iaf. (Tur de, då hade jag hatat gubben, men nu är han lite av en ikon). Jag har skrattat mycket vid läsningen, så som sagt rekommenderas.

Var även på KF möte idag. Ett snabbt, effektivt och ganska konstruktivt möte.

Pållarna har gjort det de ska och äter just nu sin nattmat. Bildbevis på att jag borstar skickade jag med som en bonus idag ;)

Nu ska jag åter igen krypa ner i sängen och spendera en stund med Ozzy....

Go natt, over and out...

Processer!

0 Läs mer >>

bild0756 (MMS)

Även Celina ser ut som hon blir borstad ibland;)

Även Celina ser ut so...

0 Läs mer >>

bild0755 (MMS)

Hyfsat blank Nero :)

Hyfsat blank Nero :)

0 Läs mer >>

bild0753 (MMS)

Hela outfiten...

Hela outfiten...

0 Läs mer >>

bild0751 (MMS)

Dagens stil i KF B-):O

Dagens stil i KF B-):...

0 Läs mer >>
Ska strax laga mat, fjärilskotletter med ris och bearnaisesås. Riset är påsatt och ska koka lite till innan köttet ska stekas och såsen blandas. Hade två kompisar som kom över en stund innan som inte varit ute på gården på flera år. Alltid lika trevligt med goda vänner och gamla minnen ;) Gud va kul vi hade på den gamla goda tiden. Vi har iofs ganska kul när vi ses nu oxå... Har även ryktat Celina, det tyckte hon om. Nu har de fått nattbandage och täcken på sig pållarna! Själv borde jag plugga lite, får se hur det blir med den saken :p Apropå skolarbete, ska få tillbaka tentan imorgon och är lite nervös inför poängen, känns som ett VG men säker kan man aldrig vara.

Inne igen :o

0 Läs mer >>
Gick från skolan halv 2, har ett säljschema att göra tills imorgon.
Kom hem och började med att rida Nero, lösgörande arbete efter igår.
Em fodra, ge hundarna em mat, lekt en stund med dem.
Bytte om och sprang 4.23 km idag igen, idag var det max 1/4 gå och resten jogging.
Nu har jag tagit en dusch och ska stretcha innan det blir ner till stallet och rykta lite och mocka släppet efter igår...

Intensiv em.

0 Läs mer >>
Sitter på föreläsning och vi ska gå igenom säljprocessen idag. Hittills har jag inte fattat mycket men jag sätter mitt hop till dagen :) Läraren påstår att det inte är rocketscience men jag vet inte om jag tror på att det bara är sunt förnuft....

Ska även jogga Nero idag och funderar på att ta en löprunda till, får se hur jag lägger upp eftermiddagen...

Hum

0 Läs mer >>
Inledde dagen med att stiga upp 6, dricka ett glas mjölk och ner till stallet för morgonsysslor. Upp till huset igen vid 8a och in i duschen så jag blev lite fräsch innan skolan. Sen skola till 3. Var en riktigt lärorik dag med en extern föreläsare i leverantörs-någonting som föll bort ur minnet just nu. Hem putsa allt läder som behövde smörjas (2 träns, 1 sadel, 1 par sporrar, stövlarna, skorna & shapsen). Sen var det dags att borsta Nero och packa in hans saker i bilen för att åka till Ö-götaslätten och träning. Han gick bra. Fick lite smarta träningstips för seriebytena :) Nu ska det tränas. Får jag kläm på dem kan jag nämligen starta MsvA:1 när (om) jag får mitt andra kval snart. Det vore så häftigt att rida det på Nero men vi får se hur det utvecklar sig. Nu efter en lång dag ska jag krypa till kojs för att orka upp imorgon och vara i stallet (världens bästa ställe) halv 7 imorgon....

Go natt och sov så gott (det kommer jag)....

Aktiv?

0 Läs mer >>
Just de, kom på att jag inte hade bildbevis på skorna till dagens outfit. Det är ett par klassiska sommarskor, sköna som attan:

Invigde dem för året idag och lika sköna som alltid!
Matchar dessutom texten på tröjan:

Snyggt va? :o Haha

Sommarskor

0 Läs mer >>
Sitter hos en polare i Eksjö och har gjort klart läxan till imorgon. Det känns ovant ;) Nej jag brukar faktiskt göra det vi ska, dock kanske lite i senaste laget. Ska snart hem och mocka, borsta, sätta på täcken och fodra. Helt awesome dag idag alltså. Bra dag i skolan också med lite lagom komplicerade gruppuppgifter.

Kommer nog ha lite träningsvärk imorgon som börjar med att fixa stallet och gå med Celina innan skolan, sen skola, hem och iväg till Linköping för dressyrträning med Nero :)

Over and out...

Studerar

0 Läs mer >>

bild0737 (MMS)

Idag började jag mitt nya liv;) har precis varit ute och sprungit (joggade 2/3 och gick 1/3) ca 4 km. Jepp jag är stolt över mig självB-) Tävling med Nero igår. MsvB:4 60.0% Han blev lite spänd inne på banan och jag blev lite passiv. Var även på släktmiddag i fredags och det var som vanligt riktigt nice!! Ikväll blir det något påhitt med polare och lite skolarbete innan hästarna ska få mockat och mat. Over and out...

Idag började jag mitt...

0 Läs mer >>

bild0735 (MMS)

Sommar outfit blev det idag :)

Sommar outfit blev de...