0 Läs mer >>

Vi fick dessutom 62,3% i Borås så ett resultat att vara stolt över för en debutant i svårklass ;)

Resultat

0 Läs mer >>

Den tolfte maj hade Borås nationell dressyr med bland annat Intermediere 1. Jag var där och startade nämnda klass med Celina. Det var min första och min och Celinas första start ihop i den klassen. Den första som räknas som svårklass.

Vi har tränat för detta hur länge som helst så känslan var både spänning och nervositet. Detta har varit en av mina stora drömmar. Att starta svårklass.

Inne på banan var hon som hon är mest så programmet flöt på bra och alla svåra saker, byten i vart tredje och vartannat, piruetterna, saxen, ökningar och skolor gick helt okej och en del riktigt bra. Däremot var det lite svajigt mellan rörelserna och både formen och samlingsgraden måste bli mycket jämnare och stadigare för att det ska bli bättre. Dessutom fick vi två stora missar. Hon blev rädd i galoppfattningen och vände så vi fick en fyra där av alla domarna, plus ett för tidigt byte efter andra piruetten så fyra på det byter. Men 7a på tvåorna av alla domarna. 6 och 7 i skritten. Summa summarum är jag jättenöjd med både min och Celinas insats i debuten.

Det gav helt klart mersmak och jag tycker Intermediere 1 är ett väldigt roligt och fint program att rida.

Debuten Intermediere ...

0 Läs mer >>

Har tävlat i Vikbolandet idag med Celina. Red fram inne. Där var hon lugn och avspänd. Mycket energi som alltid men mjuk och följsam. Först bara joggade lite så hon skulle komma igång. Sen började lossa och samla så hon skulle börja jobba och bli varm och på G. Red även alla delar som ingår i programmet innan jag gick ut.

En lite stund i collecting ring. Jobbade traven för att hitta flytet. Sen gick in på banan och startade. Hon började bra och travprogramet flöt på fint. Lite miss i samlade skritten men ok. I galoppen blev hon lite pigg så lite okoncentrerad i slutorna som kommer först men sen blev vänster piruetten riktigt bra, 8. Den högra är lite sämre så jag försökte hitta känslan och säkra upp och det gick, 7. Sett på hela programmet var hon väldigt stadig idag :-)

Totalt blev det 65,395% och vinst!

Vinst PSG Celina

0 Läs mer >>

Finaste ponnyn tävlade div1 förra helgen igen! Lika duktig denna gången. Trea individuellt och tvåa med laget. Dessutom 65% i LA:P1!

Sebban