0 Läs mer >>

Lika kallt men en ljuspunkt är semlorna. Jag älskar semlor i rimlig mängd :)

Dessutom är de ju så vackert nu!

Semlor!

0 Läs mer >>

Men fint!

Kallt!

0 Läs mer >>

Här är det ganska dött. Inte för det inte händer något. Har bara haft för mycket att göra och är för trött för att prioritera bloggen tyvärr.

Idag som flera andra i januari och februari är det minus femton ute. Det gör det svårt att hålla igång allt på det sättet som man kan när det är varmare. Men man får försöka hitta motivationen och göra det bästa av situationen.

Ta hand om er!

Kallt

1 Läs mer >>

Skrev ett långt fint inlägg om träningen igår och idag men en mening innan jag han posta dog telefonen och jag måste sova nu för att orka imorgon så får försöka skriva om träningen imorgon istället. Men bjuder på en bild på Eddy som var lycklig idag....

Wow

0 Läs mer >>

Mille fick ett mer ordentligt jobb idag. Fokus på galoppen. Men först och främst lösgjordhet, smidighet och lydnad. Ska det vara någon mening alls med allt annat måste grunden sitta, varje dag!

Med grunden på plats jobbade jag med bytena. Målet för våren är att starta MsvA och där ingår serier och ska de funka måste vi få fason på de enskilda bytena först. Ibland går det super och ibland krävs lite mer....

Men med lite arbete och testande så klämde vi några riktigt fina både byten och serier. Det finns hopp för våren ;-)

Mia red Celina idag med och Seb fick vila. Wilma däremot fick jobba hon också. Var lite trött idag men jobbade på duktigt ändå :-)

Mille i boxen:

Byten

0 Läs mer >>

Idag blev en lång men bra dag. Började med stallet följt av fika och fortsatte i stallet. Tog in Seb vid halv tolv och klippte honom. Han hade fått en rejäl utväxt sen hon som hade honom innan klippte honom i höstas. Men han blev riktigt fin.

Sen putsade jag och Mia alla våra träns innan lunch. Idag blev det stekt potatis, bacon och äggröra. Därefter ville hästarna komma in och äta innan vi skulle rida. Först red jag Mille som var ganska fin i början så jag jobbade traven efter uppvärmningen. Både lossande och samlande. Fin han är Mille-boy<3 Samtidigt red Mia Celina. Det så bra ut men Celina var grymt pigg :P

Sen var det Wilmas tur som precis fyllt fem (fast hon är bara 4 1/2) alltid med betoning på alltid lika trevlig att rida!! MVG! Första riktiga passet efter jul.

Sist tog jag Seb som jag klippt tidigare. Blev ett lite kort pass, bara kolla att han var framme och svarade...

Nu sitter jag i fåtöljen framför tv:n och kollar på tack för musiken på ettan. Vi åt nyss asiatisk mat, sushi för min del. Mums.

Som avslutning idag bjuder jag på några bilder på Seb :-)

Första fredagen 2013

0 Läs mer >>

Idag gick jag upp som vanligt igen :-)

Började med frukost vid halv sju och sen stallet vid sju. Sen fixa hästarna och stallet. Någonstans mitt i en fika också såklart. Innan lunch dessutom rida Mille. Han gick ett lätt komma igång pass bara.

Lunch, potatismos och falukorv. Sen ta in alla hästarna och rida Celina. Hon fick också ett komma igång pass. Efter henne red jag Seb en ponny vi äger som kommit hem igen. Efter honom gick jag in och kollade på tv tills jag gick ner och kvällsmockade.

Resten av kvällen har ägnats åt att äta och tittat på senaste Indiana Jones filmen som gick på femman...

Gäsp

0 Läs mer >>

Igår handlade större delen av inlägget om att jag är sjuk och vad jag inte kunnat göra. Men idag var det skillnad!! :-)

Började lugnt men på em gick jag ner till stallet och har longerat både Celina och Milliano. Mille var lite sådär överpigg och hispig. Men han gillade att få jogga runt :-)

Celina likaså, hon var inte hoppig eller spänd men pigg och gillade att få springa av sig lite. Vädret gör ju sitt till också, de isiga hagarna uppskattas inte av hästarna. Tur det finns broddar och boots :-)

Två bilder på Mille från longeringen idag:

Bättre

0 Läs mer >>

Här har det visst gått jättelång tid.

Hoppas alla haft en bra bra jul och ett trevligt nyår.

Själv har jag ägnat senaste dagarna åt att vara sjuk. Lika trist och motivationsdödande som det låter. Dödstrött, snorig, ont i halsen och huvudet. Jag hoppas det går över snabbt innan jag blir komplett galen men jag vågar inte hoppas. Hästarna fick vila över julen, 21-26 så planen var att sätta igång dem igen nu i mellandagarna och kunna vara fullt igång nu efter nyår. Något som gick åt skogen. Nu får de istället vila tills jag är frisk igen. Så istället för att träna försöket jag göra varsin plan för pållarna. Det går sådär :P

Gott nytt år!