0 Läs mer >>

Idag klarade jag uppkörningen för tungt släp, BE :-D

Nu är jag på väg till Sissi med båda hästarna och träning för Bo Jenå. Har aldrig ridit för honom innan så det är lite nervöst. Är träning på morgonen imorgon också.

Be kort

0 Läs mer >>

På dagens schema stod Klubbmästerskapen i dressyr i Mantorpsryttarna. Iväg på detta var jag, Micke och Milliano. Klassen var MsvC2, samma som vi red på clearrounden igår. Idag lyckades vi dock plocka nio poäng mer trots en rejäl miss idag. Procenten blev 68.222 och räckte till vinst :-)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2399401/images/2012/pic_509fc285e087c3776942549f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2399401/images/2012/pic_509fc28e9606ee063ef99514.jpg" class="image">

KM mästare

0 Läs mer >>

Idag var vi iväg på Clear Round dressyr på Sissi Liljas anläggning utanför Mantorp. Med var Milliano och på programmet stod msvC2. Vår första start tillsammans.

När vi kom fram så var han lite uppmärksam och vaken men tyckte det var helt ok. På framridningen var ungefär som vanligt så jag kunde rida som jag brukar.

Inne på banan blev han lite spänd. Tittade lite på blommorna och domaren men inte alls som jag var rädd för. Däremot blev han seg och lite bakom skänkeln. Inga stora missar i programmet men vi kan mycket bättre!! Men positiv domare så vi fick 66% så jag är nöjd både med debuten och poängen :-)

Debuten med Mille

0 Läs mer >>

Idag blev massor gjort. Innan jag gick ut till stallet i morse så hann jag hänga tvätten. Sen ut och fodra, byta täcken och släppa ut. Packa ensilage och sen mocka och packa mer ensilage. Fika. Rida först Mille och sen Wilma (!). Lunch. Sen fixa en stund med Aska och Ymer som ska ridas in. Sen släppa ut dem. Gå med Salai. Halv klä av Eros. Köra ut mat i hagarna. Köra in en ny ensilagebal. EM fodra. Klippa Mille. Liten paus. Kvällsmocka på med bot och fodra. Med stallet klart så fixa mat till sig själv och duscha. Hann dessutom med att boka uppkörning för BE kortet. Har även bokat träning nästa vecka...

Nu däremot blir det sömn... Go'natt!

Lång dag

0 Läs mer >>

Träningen idag gick så bra så jag är alldeles lyckligt. Han kändes så fin och jag fick så mycket beröm :)

SuperMille

0 Läs mer >>

Är på väg till dressyrträning för Janne med Mille igen :-) Celina har lite ta det lugnt period så hon fick stanna hemma denna gången.

Träning