0 Läs mer >>

bild1485 (MMS)

Nero äter sin frukost i hagen

Nero äter sin frukost...

0 Läs mer >>
Skulle man kunna sammanfatta mig. Efter lunch med lite nässpray, en ipren, en alvedon och lite ärtsoppa blev jag nästan som ny ;) Återfick i alla fall kraften till att göra något vettigt. Longera Celina över bommar som gick bra. Sen var det Neros tur för samma sak. Insläpp och fylla på halmnät innan det var den nyas tur att intervallgaloppera sig. Sen var jag både trött och hungrig så vi lagade mat, ryggbiff från älg med ris och bearnaisesås, mums!!! Nu har jag kvällsmockat och duschat så näst på tur är på spåret :)

Trevlig fredagskväll!! xoxo

Piggare och sämre

0 Läs mer >>

bild1484 (MMS)

Idag fick Celina longeras över bommar.

Idag fick Celina long...

0 Läs mer >>
Började känna lite halsont i förrgår, lite bättre med halsen igår men mer snorig och idag är jag helt igentäppt. Usch jag tycker det är så jobbigt att vara förkyld. Det jobbigast är nästan att man "bara" är sjuk på låstas, alltså man har inte feber, är inte helt utslagen och inte hostar. Man är bara helt igenkorrkad i hela huvudet. Näsan riner, det går knappt att andas och när man pratar låter man jätte lustigt :P

Men det går att jobba bara man tar det lite lugnare så det är ingen fara så men när jag jobbar blir jag jätte trött och när man sitter still känns det som man ska somna. Hum, blir nog bara att rida en idag :P

Igår gick Celina dressyr och var fin. Fick tillbaka samlingen och vi gjorde några bra öppnor och lite seriebyten. Sen red jag Badolien och det var ett tag sen nu men gud vilkn skillnad. Hon har blivit mycket stabilare och ger en riktigt härlig ridkänsla.

Är seg så nu blir det tv:n för min del och sen luch och sen ta in och förhoppningsvis har jag piggnat till då så det blir lite ridning <3

Såg ett mail precis att jag fick VG på första engelska tentan :) Fortfarande VG på alla prov på min utbildning :)

Jag och Star-Li på prisutdelningen Lag-SM FT 2003:

Jobbiga förkylning

0 Läs mer >>

bild1483 (MMS)

Jag och raffa tittar på

Jag och raffa tittar ...

0 Läs mer >>

bild1480 (MMS)

Ridhusskötsel

Ridhusskötsel

0 Läs mer >>
Är precis vad jag är så det blir ett kort inlägg :P

Gick upp vid 6, var i stallet halv 7, fika 915-1045, fortsatte med stallet. Då kom en kompis, Elin så vi gjorde påsar, åt lunch, red Celina och Nero, tog in de andra och EM fodrade, hon åkte hem. Mia kom hem igen så vi fikade och sen red två var, jag den nya och Loppan, Mia Eros och Badolein. Det gick bra. Kvällsmockning och fodring. Mat sen och kolla på Rapports årskrönika blandat med sömn, dusch och nu skriva här :P

Go natt xoxo

Jag på min dressyrponny Azelia på en prisutdelning i Karlstad 2004:

Trött

1 Läs mer >>
Ska det vara så?? Känns märkligt men men, svårt att ändra vädret :P

Idag började vi halv 7, fodra, byta täcken, sätta på benskydd och boots, släppa ut. Sen red vi Celina och Nero. Celina gick ganska bra men inte riktigt så ihop och elastisk som jag skulle vilja men det brukar ta några dagar efter en vila innan både häst och ryttare är tillbaka på topp. Skrittade fram 15 min på lång tygel, jobbade lite i skritt, joggade fram i trav. Börja mjuka upp båda sidorna och kontrollera att vi inte har en större trav än vad jag vill, ca 7-8 min.  Liten skrittpaus och sen galopp, började på samma sätt att kontrollera tempot och avsaktningar när hon blev het. Fortsatte med skänkelvikningar, slutor och öppnor på långsidorna i galopp och avslutade med några minuter i trav för att kolla att hon kändes ok där med :) Nero såg fin ut han också.

Sen skulle de skos så de fick vara inne och jag och Mia började fixa stallet. När det var klart fortsatte vi med de övriga tre som tömkördes över bommar idag. De gick ganska bra allihop. Lite ovana vid det men allt kan inte fungera perfekt första gången ;)

Sen åt vi lunch och nu ska jag strax gå och ta in samt rida Loppan...

Bild från idag:

10+ 27/12?

0 Läs mer >>
Sådär, då var halva Jul och Nyår klart. Hästarna har vilat, jag har haft det lugnt, julfirande med familjen, träffa polarna, ja det känns som detta året rundas av och det nya snart börjar.
Flera av mina mål för detta året har uppnåtts och nya högre mål är i sikte. Jag har höjt min nivå på Celina i MsvB4 samt att jag debuterat MsvA, jag har vunnit MsvB på Nero. Jag har ridit in Loppan. Jag har fortfarande VG i alla kurser på min utbildning. Jag har jobbat.
Totalt sett ger jag mig själv godkännt. Mycket kunde varit bättre och det har jag jobbat på. Mycket har blivit betydligt bättre.

Inför 2012:
Jag vill jobba med hästar och jag vill rida GP.
Det är där jag står nu och det är mot bakgrund av det jag förbereder mig.
Med Celina ska jag nästa år etablera mig i St:George och jag ska även jobba utomlands när min utbildning är klar.

Första steget fram tills dess togs idag.
176kg ensilage packat och tre hästar ridna.
Just det, jag har en till häst i stallet just nu.
En mycket trevlig valack som jag ska rida några månader.
Nej den är inte min men jag tror på den.
Han gillade iaf att få jobba idag, Celina verkade tycka att det var skönt att få gå i ridhuset igen.
Loppan fick en guldstjärna idag! Nu har jag galopperat på henne också :-D
Nu gick det att styra som vilken häst som helst och hon förstår både skänkeln och tygeln.
För min del väntar en dusch och sängen. Imorgon står jag i stallet igen halv 7!

Såg dokumentären om #21 Peter Forsberg på Svt1 nyss. Vilken fantastisk hockeyspelare han var alltså. Helt otroligt! En sån stor idrottsman. Jag kommer ihåg matcher och klipp man sett med honom som är helt otroliga. Det ger en verkligen inspiration att kämpa lite hårdare. Pressa sig själv lite mer. Våga vilja vinna lite starkare. Den där strävan efter att bli bäst som dessa idrottsmän och kvinnor har i världseliten är något jag också hoppas att jag har. Att mitt driv och min talang och mitt hårda arbete någon dag ska leda till att man når sina mål och kan nå precis dit man vill.


Utsedd till NHLs mest värdefulle spelare
Vinnare av NHLs poängliga
Två OS Guld
VM Guld
Stanly Cup mästare
Under vissa perioder världens bästa Hockeyspelare

RESPEKT!!

Back in business

0 Läs mer >>

bild1454 (MMS)

Gissa vad som väntar:p

Gissa vad som väntar:...

0 Läs mer >>

bild1453 (MMS)

Motörhead på tv, helt ok på jul alltså

Motörhead på tv, helt...

0 Läs mer >>

bild1450 (MMS)

Vår julgran

Vår julgran

0 Läs mer >>

bild1449 (MMS)

Det gäller att välja sovplats med omsorg

Det gäller att välja ...

0 Läs mer >>
Just nu har vi affärsengelska. Började med tenta som gick hyfsat :) Nu är det att öva på möte så snart ska vi framföra detta fantastiska skådespel haha...Tur det är jul snart!!

puss&kram

Rollspel

0 Läs mer >>

bild1444 (MMS)

Julmys i stallet

Julmys i stallet

0 Läs mer >>
Kollade statistiken nu, tre gånger så många läste igår som en vanlig dag, tror det kan ha ett samband med att jag skrev om bloggen på FB :P Kul iaf :)

Någon som har några önskemål om vad jag ska blogga om utöver träningen med hästarna?

Åhh rekord :P