Snart jul

Här har hösten flutit förbi i en rasande takt. Mörkret sprider ut sig och dagarna blir kortare. Men det är ingen anledning att hänga läpp. Vinterträningen är i full gång med siktet inställt på tävlingssäsongen 2014. 

Milliano avslutade säsongen 2013 med att starta MsvA1. Nu är tanken att etablera oss i MsvA/PSG och förhoppningsvis rida LagSM 2014. Träningen just nu fokuserar på att stärka galoppen och förbättra piruetterna som är den svagaste länken. Vi jobbar även mycket med det som kommer sen, piaff, passage och byten i varje. Dock läggs mest tid på grundarbetet, lösgjordheten och samlingen. Idag var det dock skogstur med Eros som gällde. 



För Celina innebär vinterträningen skritt. Först för hand och om en månad uppsuttet. Hon drog på sig en senskada i höstas och rehabiliteras nu. Senskador är allvarliga och ska tas på största allvar. Men med snabba insatser och lång återhämtning så blir de både friska och fullt träningsduliga igen. Hemligheten är att inte stressa igång dem och hålla dem glada medan de inte tränas. 

Själv ska jag ut och kvällsmocka nu ;)

Kommentera här: